15 січня 2018 року відбулося 1 пленарне засідання 4 сесії 7 скликання Демидівської селищної ради.

     Участь взяли 25 з 26 обраних депутатів (відсутній Серб Микола), та запрошені гості, серед яких депутат Рівненської олбасної ради  голова Рівненської обласної ради 2014-2015 рр. Кириллов Михайло Михайлович, та депутат Рівненської обласної ради Шарманський Юрій Ярославивич.
     Перш за все прийняли зміни в підрахунку скликань селищної ради. Згідно роз'яснення фахівців з децентралізації виправлено підрахунок черговості сесій, зараз вважається 7 скликання.

Фото без опису              Фото без опису

    Найбільш тривалим було затвердження заступника селищного голови. Віктор Іщук запропонував кандидатуру Сергія Герука, який наразі працює помічником народного депутата України. З цього приводу виступив і  Михайло Михайлович Кириллов. Депутати селищної ради після тривалих обговорень і запитань 23 голосами прийняли рішення затвердити Сергія Герука заступником селищного голови.

     По наступних дев'яти питаннях суттєвих обговорень не відбулося: звіти по виконанню сільських бюджетів за 2017 рік попередньо заслухали на засіданні бюджетної комісії. Тому на сесії лише затвердили відповідні рішення.

     Прийнято штатну структуру селищної ради, яку розробили з врахуванням рекомендацій фахівців Офісу Реформ Рівненської області. Загальна чисельність працівників залишилася незмінною - 76 осіб.

      Далі депутати розглянули питання харчування пільгових категорій дітей у шкільних і дошкільних навчальних закладах. Всі зійшлися на тому, що діти з соціально незахищених категорій матимуть можливість безкоштовно харчуватись за рахунок селищного бюджету.

      Насамкінець розглянули заяву військовослужбовця, який підписав контракт із ЗСУ з с. Вербень і вирішили виділити матеріальну допомогу (2000 грн).