Фото без опису

Платники Дубенського району сплатили понад 239 млн гривень ПДФО

Упродовж січня-лютого 2023 року працедавці Дубенського району спрямували до бюджетів усіх рівнів 239,4 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до зведеного бюджету цього податку зросли на  123,8 млн гривень

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 189,1 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 97,8 млн гривень.

До державного бюджету платники перерахували 50,3 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Цьогорічні показники перевищили надходження  минулого року на 26 млн гривень

Саме легальні робочі місця – основа бюджетної стабільності громад. Очевидно, що фінансова спроможність територіальних одиниць повинна ґрунтуватися на створенні комфортних умов для діяльності саме відповідального бізнесу, який дбає про соціальний захист працюючих та інтереси держави і громад.

Нагадаємо, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами. Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX