Після повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року все українське суспільство піднялося у боротьбі проти загарбників. Малі локальні спільноти у відносно безпечних регіонах країни теж активно включилися до спільного єднання і підтримки всім потребуючим. Так, у громадах Рівненщини знайшли безпечний прихисток десятки тисяч наших співгромадян, які стали внутрішньо переміщеними особами. Слід відзначити, що між ВПО і місцевими жителями в цілому налагодилися дружні відносини, кожен зміг себе знайти у якійсь корисній справі – зборі продуктової допомоги, організації безоплатних тренінгів чи занять, приготування страв і випічки, збору коштів для потреб ЗСУ та багато інших ініціатив. Такі ініціативи не поодинокі, вони стали проявом патріотизму, єдності і любові до України.

Тому команда громадської організації "Сприяння розвитку села" в рамках проєкту "Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив", пропонує створити комунікаційний майданчик для гуртування, спілкування однодумців, обміну досягненнями і досвідом. Ми вважаємо, що таким чином посилиться значення кожної окремої ініціативи, вдасться донести до більшої кількості людей важливість благодійної діяльності, можливості волонтерських груп у реагуванні на кризи.

Участь у не-конференції «Together to Victory» передбачає дві форми - спікер та учасник. Якщо Вам є чим поділитися з широкою аудиторією, вкажіть це у формі нижче. Наша команда зв'яжеться з Вами для узгодження деталей. В обох випадках просимо заповнити реєстраційну форму.

Цільова аудиторія - жителі Рівненської області.

Місце проведення не-конференції: Рівненська обл., Дубенський р-н, с. Боремель, вул. Горохівська, 1 (ВРК "Боремель Хіллз").

Дата проведення: 30 березня 2023 року.

Контактна особа: 096-9502788, 067-1088849 (Сергій Щербатюк)

Реалізовується в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.