Фото без опису

Чарівні передріздвяні свята. Це віра і дорослих, і дітей у казкове диво. Його чекають з нетерпінням і невеличкою тривогою: "Чи не забуде про мене Святий Миколай? Чи не принесе мені, часом, лозинки? Чи був я чемний і робив добрі справи?"

Сьогодні, 20 грудня, мрії дітей здійснилися. До них завітав Святий Миколай! У святково прибраній залі лунали чарівні українські колядки, у яких прославляється народження Ісуса Христа. Сергій Іванович Радченко, селищний голова, щиросердечно привітав присутніх з прийдешніми Різдвяними святами. Олександр Дмитрович Вальчун, директор ОЗ Демидівського ліцею, побажав усім здоров'я, добра, хорошого та світлого настрою.

Колектив працівників КУ "Демидівський ІРЦ" висловлює щиру подяку талановитим дітям Демидівського ліцею за чудовий виступ, творчим педагогам Надії Миколаївні Булейко та Олені Василівні Карпюк за змістовно підготовлену програму.

Святий Миколай зі своїми добрими помічниками Сергієм Івановичем Радченком, Оленою Григорівною Грицютою, Олександром Дмитровичем Вальчуном вручили діткам смачні солодкі подарунки.

Дякуємо всім причетним до організації та проведення свята. Нехай ваша доброта і людяність не вичерпується, а щедрість повертається сторицею.