Фото без опису

Сьогодні, 19 жовтня, у залі засідань селищної ради під головуванням селищного голови Сергія  Радченка відбулося засідання чергової двадцятої сесії.

Розпочалося засідання із виконання Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанувати пам'ять Героїв, які загинули у війні з російською федерацією.

На порядку денному розглянуто 29 питань. В ході засідання депутати прийняли ряд важливих рішень:

  • про включення в Перелік Першого типу об’єктів  комунальної власності територіальної громади  в особі  Демидівської селищної ради Рівненської області які підлягають передачі в оренду на  аукціоні;
  • про підсумки проведення пілотної інвентаризації дерев у рамках проєкту «Прозора та партисипативна система інвентаризації зелених зон в Україні: iTree4UA».

Розглянули рішення, що стосувалися безоплатної передачі майна комунальної власності  територіальної  громади в особі Демидівської селищної ради у державну власність в особі Дубенського районного центру комплектування та соціальної підтримки малоцінні необоротні матеріальні активи.

Внесено зміни до :

  • рішення ради №23 від 10.12.2020 «Про прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селища Демидівського району у комунальну власність Демидівської територіальної громади в особі Демидівської селищної ради  нерухомого комунального майна та основних засобів»;
  • Програми цивільного захисту по заходах із запобігання та ліквідації надзвичайних наслідків та стихійного лиха територіальної громади на 2021 -2023 роки;

Також депутатами розглянуто ряд проєктів рішень, що стосувалися питань землекористування та землевідведення: надання дозволу на виготовлення технічної документації, затвердження технічної документації, передачі в оренду земельної ділянки.

Усі прийняті рішення будуть доступні для ознайомлення після їх оприлюднення на офіційному вебсайті Демидівської селищної ради у рубриці "Офіційні документи".