Шановна Демидівська громадо!

Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва, Днем Української Повстанської Армії та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Споконвіку наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

14 жовтня вписане у календар української історії, як День захисників і захисниць України. Цей день для усіх нас урочистий та радісний і водночас скорботний та сумний. Адже сьогодні захисники і захисниці героїчно відстоюють суверенітет і територіальну цілісність нашої держави у війні з російським агресором, і на превеликий жаль ціною власного життя. Сьогодні чи не в кожній українській родині чекають з війни свого найдорожчого захисника.

Низький уклін захисникам рідної землі, які наразі відстоюють її незалежність. Кожному і кожній, хто захищає Україну — вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Щиро дякуємо Вам за те, що Ви стали на захист України, за Вашу мужність та силу духу, вірність своїй країні. Ми віримо у нашу перемогу, знаємо, що Україна - це вільна і незалежна країна! Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! Повертайтеся живими та здоровими! Віримо, що завдяки нашим воїнам перемога буде за нами!

В цей день молитвою, добрим словом, згадаймо Героїв, які боролися і віддали своє життя за долю України і наше майбутнє.

Мирного неба над головою усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

селищний голова                                                          Сергій РАДЧЕНКО