Фото без опису

Сьогодні, 13 травня, напередодні Дня пам'яті жертв політичних репресій, що відзначається щорічно у третю неділю травня, селищний голова Сергій Радченко та заступник селищного голови Анатолій Бондар поклали квіти до пам’ятного знаку, вшанувавши пам’ять мільйонів українців, розстріляних, засланих у концтабори та репресованих за політичні погляди. На разі, достеменно невідомою залишається цифра людських життів та доль, загублених тоталітарним режимом. Деякі дослідники вважають, що за час правління більшовицько-комуністичного режиму в Україні було заарештовано більше півтора мільйона осіб, з яких понад 50% українців. Багатьох із них було розстріляно, всі інші пройшли тюрми, заслання, каторгу, табори, примусово побували в психіатричних закладах.

Чи можемо ми забути? Пробачити? Ніколи!

Оскільки, рашиське зло знову намагається розірвати Україну, нав'язати свій «руський мир», що відбирає життя в нашого Майбутнього - наших дітей. Російський агресор використовує ті ж самі методи знищення української нації, як і в минулому.

Наше завдання – пам'ятати… Пам’ятати задля тих, хто віддав життя за Україну… Ми схиляємо голови, віддаючи шану усім, хто відстоював та відстоює свою національність, віру, громадянську позицію. Допоки ми пам’ятаємо Україну не здолати.

Фото без опису