В Демидівській територіальній громаді запроваджується режим світломаскування по всіх населених пунктах. Під час повного затемнення всі види зовнішнього освітлення будуть вимкнені. У місцях проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, а також на небезпечних ділянках шляхів евакуації населення до захисних споруд цивільного захисту і біля входів до них передбачається маскувальне стаціонарне або автономне освітлення з використанням переносних освітлювальних ліхтарів.

Населені пункти, військові об’єкти, а також об’єкти національної економіки та державного управління, залізничний, автомобільний, річковий і морський транспорт повинні бути обладнані в такий спосіб, щоб унеможливити їх демаскування внаслідок використання внутрішнього освітлення.

Звертаємося до власників закладів торгівлі, установ і організацій вжити заходів щодо повного вимкнення зовнішньої підсвітки будівель, прилеглої території, вивісок або рекламних носіїв. Просимо жителів Демидівщини у темний час доби вжити заходів по максимальному затемненню вікон власних осель.