Фото без опису

"Милосердя і доброта - це два крила на яких тримається людство". Під таким гаслом у Демидівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) "Сонечко" були проведені заходи для збору коштів на побудову клініки для онкохворих дітей "Усмішка Тимоші".

Ідея заснування якої виникла у батьків хворого хлопчика, які довго боротися з недугою, але все ж не змогли її подолати.

Ми - працівники закладу, батьки та наші дошкільнята, вирішили не залишатися осторонь та здійснити свій внесок у побудову даної клініки і провели у закладі День милосердя і доброти, під час якого спільними зусиллями нам вдалося зібрали  6 100 грн, які ми перерахували на рахунок християнського благодійного фонду  "Усмішка Тимоші".

Але нашою метою був не лише збір коштів, а бажання продовжувати виховувати в дітей такі якості як доброта, милосердя та взаємодопомога.

Враховуючи те, що наш заклад -це заклад дошкільної освіти і граючись ми навчаємось, саме за допомогою гри-драматизації  ми вирішили достукатись до дитячих сердець, пояснити малечі, що таке добро та що таке зло, навчити бачити прекрасне в житті і в людях, самому проявляти доброту, любов та милосердя.

Ми дуже вдячні всім, хто долучився до хорошої справи і вніс свою частину до побудови клініки. Сподіваємось, що наш з вами внесок допоможе врятувати не одне життя, а ті цінності, що були закладені в серцях наших малят стануть їх візитівкою у майбутньому.