Найдорожчий скарб для кожної родини – це діти. Найважче випробовування  для сім'ї   - хвороба дитини. Не кожному вдається пережити  втрату рідної кровиночки   та жити далі.  Батьки 7 – річного Тимофія Санька  після важкої боротьби з хворобою сина у клініках Білорусі, Італії,  на жаль, не змогли врятувати хлопчика. Але, щоб допомогти іншим дітям, заснували Благодійний фонд «Усмішка Тимоші». Їхня мрія – збудувати клініку європейського рівня на території нашої Рівненської області – перший християнський онкологічний центр для дітей з раком крові. Наразі триває збір коштів..

Не змогли залишитися осторонь цієї доброї справи   колектив  та батьки вихованців  Дублянського ЗДО (дитячий садок) «Веселка». 10 лютого для  дітей  відбулася  лялькова вистава   «Доброти багато не буває…». Платою за вхідний квиток був благодійний внесок до збору коштів на будівництво лікарні. Актори  - працівники закладу – розповіли дітям історію про доброго півника, на ім'я Дзвін, який допомагав хворим  тваринам.  Справжні, щирі дитячі  емоції, захоплені  погляди стали найкращою нагородою для усіх акторів.

Спільними зусиллями  небайдужих  батьків вихованців, колективу Дублянського ЗДО (дитячий садок) «Веселка» було зібрано 5000 грн., а це – ще декілька цеглин на будівництво лікарні для онкохворих діток. Нехай ця страшна біда обминає наші сім'ї, нехай над нашими домівками світить яскраве сонце, нехай буде мирне небо, а ми – будьмо милосердними, творімо добро, бо  доброти  багато не буває…