Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам'яті про події війни в Афганістані, день вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.

Тож, сьогодні, напередодні 33 річниці виводу військ з Афганістану, з метою вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям в смт Демидівка відбувся мітинг.

У заході взяли участь Демидівський селищний голова Сергій Радченко, Боремельський сільський голова, голова Демидівської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Віктор Корінь, учасники бойових дій на території інших держав, члени сімей загиблих воїнів-афганців, громада селища.

Поминальну панахиду відслужили Благочинний Демидівського благочиння ПЦУ  Василь Іваник.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, а також поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам загиблим в Афганістані.

Пам’ятати про тих, хто сьогодні не з нами, віддати честь загиблим у страшних війнах – наш священний обов’язок.

Висловлюємо шану та повагу тим, хто продовжує й зараз миротворчу справу, захищаючи право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави.