Фото без опису

Шановні мешканці Демидівської територіальної громади!

22 січня – День Соборності України! Це день, що увійшов в життя українців як один з найвагоміших в історії творення української держави! Це день, що об’єднав український народ – Схід та Захід, розділений історією та кордонами інших держав. Це день, що нагадує нам про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. Таке ж завдання перед нами ставить сьогодення – об'єднатися навколо ідеалів свободи та демократії, боротися за національну гідність і дати відсіч кожному, хто на неї посягає.

Сьогодні Україна – незалежна, суверенна, демократична держава. Без єдності немає незалежності. Адже єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків. А для українців єдність, свобода і незалежність ніколи не були просто словами. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України - у нас єдина держава і ми – єдиний народ! День Соборності – свято, яке дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою. Кожен з нас несе велику відповідальність за збереження цих найбільших цінностей країни.

Прийміть щирі вітання з одним із найважливіших національних свят – Днем Соборності України! Бажаю кожному з Вас міцного здоров’я та благополуччя, добробуту, злагоди, взаєморозуміння та мирного неба над головою! Нехай розум, воля і любов до рідного краю гуртують нас у всіх справах на благо процвітання вільної демократичної України! Нехай же цей день об'єднає нас усіх, додасть сил та впевненості у завтрашньому дні, а козацький дух наших предків та героїзм захисників України надихає на нові звершення заради мирного майбутнього нашої держави.

В єдності – наша сила! Миру вам і Божої Благодаті!

 

З Днем Соборності України!

Слава Україні – єдиній, соборній, неподільній!

Героям Слава!

 

З повагою

селищний голова                                      Сергій РАДЧЕНКО

Фото без опису