Фото без опису

Проведено  етноконкурс  колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів "ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА"

 

У Демидівській територіальній громаді  проведено  етноконкурс  колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів "ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА".                 

Основною метою конкурсу є виявлення та підтримка кращих дитячих колективів та окремих виконавців; підвищення художнього рівня та виконавської майстерності учасників; пошук нових і вдосконалення традиційних форм роботи із талановитою учнівською молоддю; виховання естетичних смаків та урізноманітнення дозвілля талановитої молоді.

У конкурсі взяли участь  колективи та окремі виконавці із 5 закладів освіти. Лунали  сучасні  та давні  різдвяні пісенні твори. Журі  оцінювало оригінальність, артистичність, вміння презентувати свій талант; чистоту інтонування; культуру  виконавської і сценічної майстерності; відповідність репертуару вокально-технічним та віковим особливостям; якість музичного супроводу.

Не залишило нікого байдужим виконання  сучасних колядок на слова  і музику нашої місцевої авторки Світлани Скрухи. Колядка  «Різдвяне вітання» пролунала у виконанні Михайла Скрухи та «Святий вечір» у виконанні вихованки Демидівського Будинку творчості школярів Новіцької Дарини.

За підсумками роботи журі перше місце здобув вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею. Друге місце розділили між собою: учениця Вербенського ліцею Пили’юк Діана та зразковий вокальний ансамбль «Водограй» та третє місце здобув учень «Пляшевського ліцею» -Михайло Скруха.

Переможці конкурсу були нагороджені Грамотами відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради, а  всі інші учасники конкурсу отримали подяки за участь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису