Увага! Запрошуємо до участі у семінарі з питань впровадження програмних РРО
 5 січня 2022 року о 10 год в приміщенні ДПІ у м.Рівне (м.Рівне, вул.Відінська, 8) відбудеться семінар-практикум на тему впровадження програмних РРО.
В теоретичній частині будуть розглянуті такі теми:
1. Хто зобов’язаний використовувати РРО/ПРРО та які є винятки.
2. Порядок ведення обліку товарних запасів, затверджений наказом Мінфіну № 496 від 03.09.2021.
3. Порядок реєстрації РРО та програмних РРО.
Для участі у практичній частині практикуму по встановленню безкоштовного ПРРО потрібно мати електронний підпис та пристрій, на який потрібно встановити програмне забезпечення.
Для оптимального розміщення технічних засобів, просимо бажаючих прийняти участь у практичній частині заздалегідь зареєструватись за телефоном 063-851-84-94.

До уваги платників податків! З 1 січня 2022 року вводяться в дію нові рахунки
Головне управління ДПС у Рівненській області, з метою забезпечення повноти надходжень бюджетних платежів, доводить до відома платників податків, що з 01.01.2022 року Державною казначейською службою України будуть введені в дію нові рахунки для зарахування надходжень до загального фонду державного бюджету Рівненської області.
Звертаємо увагу, що кошти, сплачені платниками на старі бюджетні рахунки, з 1 січня 2022 року не будуть зараховуватися Казначейством до бюджету та повертатимуться платникам як нез’ясовані платежі.

Ознайомитись з новими рахунками можна на суб сайті Головного управління ДПС у Рівненській області в розділі «Бюджетні рахунки»