Фото без опису

Сьогодні, 24 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Сергія Радченка відбулося засідання останньої у цьому році сесії Демидівської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 97 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Фото без описуФото без описуОдним із головних питань, яке розглядалось – бюджет на 2022 рік. Це фінансовий документ, за яким житиме вся Демидівська громада протягом  наступного року.

Фото без опису

Тож обсяг бюджету Демидівської селищної ради на 2022 рік затверджено збалансованим за дохідної та видатковою частинами на загальну суму 110 млн грн. Власні доходи загального фонду становлять 53,6 млн грн, міжбюджетні трансферти з державного та обласного бюджетів - 54,1 млн грн. У видатковій частині кошти спрямовуються на:

-        галузь освіти – 78,9 млн грн;

-        галузь управління – 14,7 млн грн;

-        культуру і мистецтво – 4,9 млн грн;

-        соціальний захист – 4,5 млн грн;

-        благоустрій – 3,5 млн грн;

-        охорону здоров’я – 1,5 млн грн;

-        фізичну культуру і спорт – 1,2 млн грн;

-        інші програми і заходи – 0,5 млн грн;

-        резервний фонд – 0,3 млн грн.

На фінансування проєктів бюджету участі у складі видатків на галузі передбачено – 540,8 тис.грн.

Видатки на заробітну плату закладено з урахуванням росту соціальних стандартів:

- розміру мінімальної заробітної плати з 1 січня 2022 року – 6500 грн, з 1 жовтня – 6700 грн;

- тарифної ставки першого тарифного розряду ЄТС з 1 січня 2893 грн, з 1 жовтня 2982 грн.

Фото без опису

Також, депутатами було прийнято рішення про внесення змін до бюджету Демидівської територіальної громади на 2021 рік,  про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Демидівської селищної ради, про надання згоди на прийняття у комунальну власність селищної територіальної громади в особі Демидівської селищної ради проєктної документації, про врегулювання питання розподілу повноважень щодо передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади в особі Демидівської селищної ради (нова редакція), Про внесення змін до Положення про Службу у справах дітей Демидівської селищної ради, про затвердження Програми виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, та компенсацій  пільг з оплати послуг зв’язку по Демидівській селищній раді на 2022-2024 роки, про внесення змін до рішення Демидівської селищної ради від 24 грудня 2019 року №1316 «Про Програму соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2020-2022 роки» (зі змінами). Також прийняли рішення про визначення строків проведення звітів депутатів Демидівської селищної ради 8 скликання, про затвердження Програми розвитку молодіжної політики на території Демидівської територіальної громади на 2022-2024 роки, по якій передбачено 35,5 тис. грн на 2022 рік,  про виділення коштів по даній програмі, розглядатимуть на наступних сесіях.

Фото без описуПроєкт рішення про внесення змін до структури і штатної чисельності апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Демидівської селищної ради, а саме, ввести до структури і штатної чисельності Служби у справах дітей Демидівської селищної ради посаду головного спеціаліста в кількості 1 штатна одиниця депутати не підтримали. Окрім того, обранці громади розглянули також низку земельних питань.

Фото без опису

А наостанок, селищний голова Сергій Іванович подякував депутатам за роботу у поточному році і привітав присутніх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажав усього найкращого.

Тож, залишається зустріти свята, і працювати з новим натхненням.