Фото без опису

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. І ось до нас завітав Святий Миколай!

Напередодні свята Миколая діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. 

І саме таке довгоочікуване диво сьогодні влаштували учні ОЗ Демидівського ліцею для дітей з особливими освітніми потребами зі Святим Миколаєм.

Привітати дітей, учнівську молодь та їх батьків, вчителів зі святом завітали селищний голова Сергій Радченко та  начальник відділу освіти та гуманітарної роботи  Олена Грицюта. На адресу присутніх лунали найщиріші побажання здоров'я, миру, достатку, родинного затишку, а дітям - зростати здоровими, добрими і щасливими – на радість батькам!

 Вир емоцій переповнював зал. За сприяння селищного голови всі діти отримали солодкі подарунки.

Будьте чемні !!!! Вірте в диво !!!! Святий Миколай обов’язково до Вас прийде !!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису