Фото без опису

Кінопростір під відкритим небом увійшов у число найкращих практик молодіжної роботи у 2021 році

 

За результатами обласного конкурсу визначено кращі практики молодіжної роботи на Рівненщині – 2021. Вони обрані у п’ятьох номінаціях. До обласної комісії надійшло майже два десятки креативних ідей з усіх куточків області, які були реалізовані цьогоріч. Учасники надіслали свої презентації, а вже обласна комісія визначила найкращі.

Ініціатива із облаштування кінотеатру під відкритим небом у селищному парку здобула перемогу у номінації «Підтримка молодіжних проєктів та ініціатив, забезпечення участі молоді в житті громади».

У рамках молодіжної ініціативи «Вільний кіноPROSTIR» у парку смт Демидівка створено постійно діючу локацію для організації кінопоказів, трансляцій культурних подій, спортивних змагань, проведення інтерактивних заходів.

Для реалізації практики була задіяна молодь смт Демидівка у співпраці з Молодіжною радою при Демидівській селищній раді та ГО «Сприяння розвитку села». Залучено грант програми «Будуємо Україну Разом», який спрямовано на придбання будівельних матеріалів та облаштування літнього кіноекрану. Залучено кошти партнерів – приватних підприємців і власників магазинів будматеріалів. Всі роботи виконувалися на волонтерській основі.

Фото без опису