Фото без опису

До зведеного бюджету платники Дубенського району спрямували майже 1,5 млрд грн

 

З початку року платники Дубенського району спрямували до зведеного бюджету 1 млрд 472,1 млн грн. Начальник Дубенського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області Ніна Бакулевич зазначає:  «Прогнозовані показники, виконано на 109 відсотків, а понад очікуване отримано 122,3 мільйони гривень».

Зокрема, державний бюджет платники податків забезпечили сумою  706 млн. грн, У порівнянні з відповідним періодом минулого року приріст надходжень до державного бюджету складає 276 млн. грн.

Основною складовою такого зростання є надходження ПДВ з вироблених в Україні товарів, робіт та послуг. Впродовж січня – листопада 2021 року до державної скарбниці надійшло 366,7 млн.грн. У порівнянні з показниками за аналогічний період 2020 року надходження   зросли на 158,4 млн гривень

У свою чергу місцеві бюджети Дубенщини отримали 766 млн грн. Прогнозовані показники, виконано на 109,6 відсотки, а понад очікуване отримано 66,9 мільйони гривень

Найбільшу питому вагу в надходженнях до  місцевого бюджету має податок з доходів фізичних осіб - 539,1 млн гривень або 70,3 відсотки. Крім того, з початку року, платниками податків забезпечено надходження єдиного податку на суму 111,8 млн гривень (14,6 відсотків).

Податківець зауважила, що результати роботи податкової служби безпосередньо залежать від сумлінності платників податків та відповідального виконання ними своїх конституційних обов’язків, що в свою чергу впливає як на розвиток територіальних громад, так і розвиток країни в цілому.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»