Фото без опису

14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи в пам’яті народний подвиг ліквідаторів. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків.

Сьогодні, з нагоди відзначення 35 річниці Дня ліквідатора Демидівський  селищний голова Сергій Радченко та особовий склад Демидівського  РС ГУ ДСНС України у Рівненській області  вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів  аварії на Чорнобильській АЕС та поклали  квіти до стелли «Пожежним-героям Чорнобиля».

Щиру вдячність висловив Сергій Іванович   героям-ліквідаторам, які  не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, які прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку.

Фото без описуФото без опису