Фото без опису

 

Вже неодноразово вихованці художнього класу « Мистецької школи» Демидівської селищної ради представляють  наш край на різноманітних творчих конкурсах, демонструючи свої роботи, створенні ними під наставництвом креативної, талановитої, творчої - Оксани Маліновської.

На цей раз учні взяли участь в   Міжнародному   художньому  конкурсі  « Акварель» ,який проходив в м. Харків ,  метою і завданням якого були : пошук та підтримка талановитих та обдарованих дітей, популяризація і розвиток мистецтва.  Конкурс проходив у два тури.

Сиско Вікторія була учасником 2 вікової категорії в номінації «Образотворче мистецтво»  та представивила свою роботу під назвою « Пейзаж. Захід».

Теслюк Максим –учасник 3 вікової категорії в номінації « Декоративно-прикладне мистецтво», який представив з роботу «Витинанка. Осінній день». За результатами конкурс, з приємністю повідомляємо про здобуту перемогу наших учнів в обох номінаціях – дипломи І ступеня! Вітаємо вас  та бажаємо великих шедеврів у творчості, натхнення і наснаги, цікавих ідей та успішної передачі свого сприйняття світу в своїх роботах !

Фото без опису