Сьомого грудня, у День місцевого самоврядування, керівництво громади опинилося в руках молоді: представники молодіжного активу Демидівщини стали до виконання обов’язків начальників відділів селищної ради. Вранці 12 керівників селищної ради познайомилися зі своїми «дублерами», розповіли їм про специфіку роботи структурних підрозділів, дали завдання та представили підлеглих.

Селищний голова Сергій Радченко працював сьогодні з Дариною Топоровською. Разом вони провели робочу нараду з питань місцевого соціально-економічного розвитку, обговорили потреби дітей і молоді громади, опрацювали документи.

«Я вважаю, що такі заходи для молоді дуже важливі. Завдяки таким заходам молоді люди можуть зрозуміти, які бувають методи управління, які проблеми є та як їх вирішувати», – розповів Сергій Радченко.

У кінці дня молодь склала звіти про «роботу», які будуть опрацьовані допоможуть покращити роботу селищної ради. «Цього дня і ми навчаємось у молоді, і молодь навчається у нас. Повністю поринути у робочий процес за один день дуже складно, але ініціатива допоможе привернути увагу молоді до діяльності органів місцевого самоврядування», – сказав під час наради з молоддю заступник селищного голови Анатолій Бондар.

Діти змогли відчути себе залученими до процесів прийняття рішень, а управлінці отримали можливість почути думки та ідеї дітей, що допоможе їм врахувати потреби школярів у своїй роботі.

День молодіжного місцевого самоврядування пройшов з ініціативи Молодіжної ради при Демидівській селищній раді.