Фото без опису

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше, цього потрібно дітям з особливими потребами. Саме тому  2 грудня, напередодні Міжнародного Дня осіб з інвалідністю, за ініціативи КУ «Демидівський ІРЦ», в актовій залі ОЗ Демидівського ліцею пройшов захід для дітей з інвалідністю.

Привітати дітей завітали Демидівський селищний голова Сергій Радченко, голова Національної дитячої ради західного регіону України при Уповноваженому Президента з прав дитини, директор ГС "Покликані перемагати", директор ПЗ Дубенська гімназія "Премудрісь" Сергій Скоропляс, голова Національної дитячої ради в Рівненській області при Уповноваженому Президента з прав дитин, заступник директора ПЗ Дубенська гімназія "Премудрість" Інна Радисюк, завідувачка Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Оксана Колодич, начальник відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради Олена Грицюта, директора ОЗ Демидівського ліцею Олександр Вальчун.

Із теплими і щирими словами до всіх присутніх звернувся селищний голова Сергій Радченко, побажав дітям міцного здоров’я, оптимізму та бадьорості духу. Також Сергій Іванович подякував всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. 

Вихованці та педагоги ПЗ Дубенської гімназії "Премудрість"  підготували для присутніх чудову виставу, що у цікавій доступній формі розповідає про події Священного Писання. Герої театралізованого дійства грали з любов’ю і щирістю, а продумані декорації та гарні костюми додали розуміння різдвяної історії. Між сценками вистави звучали колядки.

По завершенні свята діти отримали подарунки та солодощі. Також лідери учнівського самоврядування гуртка Демидівського Будинку творчості школярів разом з керівником Іванною Ковальчук роздали подарунки дітям в рамках акції "Від серця до серця.

Дитячі очі сяяли від щастя і задоволення, у залі панувала атмосфера любові та добра, єднання та порозуміння. Захід  виявився  по домашньому теплим, емоційним та цікавим. Іноді людяність та увага важливіші за матеріальні цінності. Тож нехай для всіх дітей зійде Божа ласка та Боже благословення!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису