Фото без опису

Молодіжна рада при Демидівській селищній раді відкриває нові горизонти співпраці задля реалізації ефективної молодіжної політики у громаді. 30 листопада відбулася зустріч, в ході якої лідерів учнівського самоврядування ВПУ №25 познайомили із діяльністю молодіжної ради щодо розвитку молодіжної політики, залучення молоді до прийняття рішень, соціальної згуртованості та консолідації молодіжного руху. У зустрічі взяла участь в.о. заступника директора з навчально-виховної роботи Тетяна Паляднік.

«Цією зустріччю ми налагоджуємо співпрацю між молоддю і збираємося на рівні молодіжної ради проводити спільні заходи, обмінюватися досвідом. Для учнів ВПУ №25 молодіжна рада може стати поштовхом до відкриття нових можливостей і сфер діяльності, хтось зможе себе побачити у місцевому самоврядуванні і змінювати свою громаду на краще» - зазначив голова молодіжної ради Сергій Щербатюк.

Також обговорили перспективи подальшої співпраці, зокрема у напрямку реалізації спільних проєктів та адвокатування молодіжних ініціатив.

«Широкі перспективи це надає й нашому закладу, адже ВПУ №25 має активно діюче учнівське самоврядування і значну частку активної молоді. Проводиться багато потужних заходів культурного, спортивного, мистецького спрямування. Відтак наша співпраця і спільні задуми матимуть важливе значення для розвитку навчального закладу» – сказала в.о. заступника директора з навчально-виховної роботи Тетяна Паляднік.

У ході зустрічі домовилися про участь учнів закладу в опитуванні щодо реалізації молодіжної політики в Демидівській територіальній громаді та відвідування наступного засідання молодіжної ради активними учнями для більш кращого ознайомлення з роботою консультативно-дорадчого органу.

Фото без описуФото без описуФото без опису