Фото без опису

Увага! Опитування мешканців громади щодо якості організації Бюджету участі-2021

 

Шановні мешканці громади! Щиро дякуємо за активну участь в Бюджеті участі та просимо пройти опитування щодо визначення якості організації та проведення етапів Бюджету участі в 2021 році.

Для нас дуже важлива думка авторів проєктів та мешканців громади, які цікавилися Бюджетом участі та голосували за проєкти. Результати опитування допоможуть удосконалити впровадження громадського бюджету на наступний рік. Опитування займе 2-3 хвилини часу та доступне за посиланням https://forms.gle/Zt9Hg5GKVRLUCTer9

Наші партнери з проєкту «Civic tech - інструмент якісної взаємодії» надіслали стильний брендований мерч, а саме чотири рюкзаки з логотипами інструментів громадської участі, який ми розіграємо серед учасників опитування. Для участі у розіграші в кінці форми залиште свої контактні дані.

Опитування актуальне до 24 грудня 2021 року.

 

Довідка

Бюджет участі (громадський бюджет) — демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення свого населеного пункту та/або голосування за них.

Будь-який мешканець громади може подати проєкт, пов’язаний із покращенням життя в селі чи селищі, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проєкт реалізують в рамках селищного бюджету.

Платформа електронної демократії EDEM дозволяє брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: охочі подають заявку on-line і відслідковують долю свого проєкту прямо на сайті.

Фото без опису