Фото без опису

 

24 листопада в сесійній залі селищної ради відбулось засідання Молодіжної ради при Демидівській селищній раді.

В засіданні взяли участь голова молодіжної ради Сергій Щербатюк, заступник начальника відділу освіти та гуманітарної роботи селищної ради Людмила Полотило та 9 членів молодіжної ради.

В ході засідання розглянуто 7 питань порядку денного, по яких прийнято відповідні рішення. Проведено обговорення та погоджено Положення про молодіжну раду в новій редакції, затверджено регламент роботи молодіжної ради, затверджено Меморандум про співпрацю між молодіжними консультативно-дорадчими органами при органах місцевого самоврядування в Дубенському районі Рівненської області, вирішено взяти участь у розробці проєкту програми з підтримки молодіжної політики на території Демидівської територіальної громади на 2022 рік та провести опитування щодо залучення молоді до громадського життя. Окрім цього, враховуючи подані заяви, прийнято рішення виключити зі складу молодіжної ради двох членів.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті селищної ради у рубриці «Молодіжна рада».

Також відбулося обговорення плану заходів на найближчий час, налагодження співпраці молодіжної ради з Демидівським ВПУ №25 та участі молодіжної спільноти громади у відзначенні Дня місцевого самоврядування.

Фото без опису