Фото без опису

Голова молодіжної ради взяв участь у Всеукраїнському тренінгу для представників молодіжних консультативно-дорадчих органів

 

11-13 листопада у м. Рівне за підтримки Міністерства молоді та спорту України, департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, ГО «Молодіжна платформа» та Форуму розвитку громадянського суспільства у партнерстві з Радою Європи проходив Всеукраїнський тренінг для представників молодіжних консультативно-дорадчих органів.

Учасниками стали представники молодіжних рад з 14 областей України, Молодіжну раду при Демидівській селищній раді представляв її голова Сергій Щербатюк.

Вказаний захід став дієвим інструментом реалізації державної політики в молодіжній сфері за напрямами:

активізація залучення молоді до процесів ухвалення рішень, зокрема, через організацію навчання представників молодіжних консультативно-дорадчих органів;

поглиблення партнерства та співпраці представників МКДО регіонального та місцевого рівнів з різних регіонів України в напрямі ефективної діяльності, створення та реалізації спільних ініціатив, обміну досвідом.

Як зазначив голова молодіжної ради Сергій Щербатюк, цей тренінг був дійсно корисним для представників молодіжних консультативно-дорадчих органів громад і великих міст, адже вся інформація, всі кейси які були продемонстровані на заході досвідченими спікерами стосувалися реальних наших проблем, і після цього кожна молодіжна рада знає, що їй робити.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису