Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

 

Щиро вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. Саме завдяки вашій щоденній праці невтомно оберігаються джерела духовності, правди і краси.

Без традицій - не має культури, без культури - немає нації. Ми цінуємо кожного з вас. Завдяки вам культурне життя нашої громади стає більш яскравим і змістовним. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, духовні традиції, засвідчують любов до рідного краю, до животворних джерел народного мистецтва. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич рідного краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну!

Щиро вдячний за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні досягнення. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

З повагою,

селищний голова                                                                                      Сергій РАДЧЕНКО