ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

До уваги суб’єктів господарювання!

З 1 липня 2021 року Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці запровадили електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
Управління Держпраці у Рівненській області пропонує  суб’єктам господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки. Для цього необхідно зареєструватися на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовити послугу через персональний кабінет за посиланням https://cutt.iv/fmziDhO. Така опція не вимагає використання чи встановлення додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.
Декларацію відповідності також можна подати на сайті Управління Держпраці у Рівненській області (http://rv.dsp.gov.ua/),
натиснувщи на головній сторінці на банер «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді».
Для отримання консультації щодо подання та заповнення декларації в електронному вигляді звертатися до фахівців Управління Держпраці у Рівненській області за телефоном (0362) 63-62-26.