Сьогодні Демидівську територіальну громаду з робочим візитом відвідав голова обласної ради Сергій Кондрачук.
У ході зустрічі із селищним головою Сергієм Радченком обговорили перспективи розвитку громади, проблемні питання, вирішення яких потребує сприяння обласної влади.
В рамках візиту, відвідали ОЗ Демидівський ліцей, в якому на даний час навчається 550 учнів. Екскурсію закладом провів директор Олександр Вальчун та розповів про ті проєкти, які вдалося втілити у життя задля поліпшення комфорту учнів. Серед таких – придбання нового обладнання для харчоблока, а також облаштування мініпекарні, яка діє у закладі завдяки  перемозі у 2019 році  в обласному конкурсі розвитку територіальних громад відповідного проєкту. Тож щодня учні ліцею мають змогу споживати свіжу випічку.
Також, оглянули комфортний тренажерний зал з сучасними тренажерами, які Демидівська селищна рада отримала в результаті перемоги в обласному конкурсі розвитку територіальних громад. Проєкт реалізується на базі КЗ "ЦФЗН "Спорт для всіх" селищної ради, у приміщенні тренажерного залу провели ремонт та придбали тренажери, спортивний інвентар і обладнання. Вже незабаром мешканці громади зможуть відвідувати новий спортивний об'єкт, з користю для здоров'я проводити дозвілля.