Фото без опису

До уваги релігійних організацій.
ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» інформує релігійні організації про порядок укладання договору на постачання природного газу.
Кабінет Міністрів України розпорядженням від 11 жовтня 2021 р. № 1234-р "Деякі питання діяльності акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” попередньо одобрив укладання договорів постачання природного газу релігійним організаціям відповідно до примірного договору ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг?.
Перелік документів для завантаження:
1. Договір постачання природного газу (для релігійних організацій).
2. Опитувальник
Для укладання договору Релігійна організація (далі - Споживач) надає наступні документи:
1) звернення стосовно укладання договору, складається у довільній формі. ТАКОЖ просимо вказати П.І.П. та телефон контактної особи з якою можна обговорювати питання укладання договору.
2) Копії:
- Акт звірки розрахунків (або довідка, лист) від попереднього постачальника газу про відсутність заборгованості за природний газ;
- Заява-приєднання до умов договору розподілу природного газу (з ЕІС-кодом);
- Статут (Положення тощо) з відміткою про державну реєстрацію;
- Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР);
- Опис щодо проведення державної реєстрації юридичної особи з кодом для перегляду Виписки та Статуту в ЄДР; Документи на підтвердження повноважень особи – підписанта договору постачання природного газу з боку Споживача (протокол, рішення, наказ, довіреність тощо).
3) Оригінал договору постачання природного газу, оформлений і підписаний з боку Споживача.
4) Оригінал Опитувальника. Також Опитувальник надсилається на електронну адресу ngt@naftogaztrading.com.ua.

Всі документи мають бути оформлені належним чином, підписані уповноваженою особою, мати печатку (у разі наявності). Зазначені документи в паперовому вигляді (з оригінальними підписами) направляються поштою на адресу: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1.
Також запрошення та проект договору можуть бути підписані електронним підписом. Для цього Споживач складає відповідні документи в будь-якій системі, яка дозволяє накладати електронний підпис, і направляє їх на відповідну електронну адресу ngt@naftogaztrading.com.ua .

Контактна особа з питань укладання договорів постачання природного газу:
Плахотнюк Володимир Михайлович
Тел. 044 586-36-75
Моб. 067 503-71-59