Фото без опису

16 жовтня  в селі Перекалі відбулися урочисті заходи з нагоди  Дня сіл Перекалі та Охматків. Урочистості розпочались із освячення придорожніх хрестів в селі Перекалі священниками Демидівського благочиння ПЦУ. Фінансову допомогу на спорудження хрестів надало ПП « Агро-Експрес-Сервіс». Після хресного ходу селом відбувся святковий концерт для жителів сіл Перекалі та Охматків.
 На святі були присутні почесні гості: заступник Демидівського селищного голови Анатолій Бондар, керівник дільниці №3 ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Роман Гошко. 
Всіх присутніх зі святом привітав заступник селищного голови Анатолій Бондар та вручив подарунки для жителів сіл Перекалі та Охматків.
Позитивний настрій та гарні емоції глядачам своїми виступами подарували працівники КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради, та Сергій Шуляк. Після закінчення урочистої частини відбулася розважальна програма від гостя свята Сергія Шуляка.
Цей чудовий день об’єднав людей різного віку двох сіл– від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму, але й поспілкуватися один з одним та й цікаво провести свій час. Фінансову допомогу для проведення  цього заходу надало ПП « Агро-Експрес-Сервіс».