Фото без опису

7 жовтня 2021 року в КЗ «Демидівська дитяча  школа мистецтв» для першокласників відбувся урок-казка, який був  присвячений Всесвітньому Дню Музики.

Юні вихованці мали змогу подивитися театралізовану музичну казку, послухати виконання музичних номерів, відгадати музичні загадки і отримати пам'ятні дипломи з нагоди посвяти в "Юні музиканти".

В гості до першачків завітали герої Країни Музики: Фея Краси (Касянчук Катерина), Фея Добра (Топоровська Анастасія), Чарівник (Федяєва Юліана), Скрипковий (Сулім Юліана) та Басовий Ключі (Стратулат Христина), Дівчинка (Согуль Вікторія), Лінь (Лебідь Ангеліна) та Нотки: Бобрук Дмитро, Салійчук Анна, Гачевська Злата, Калюш Антон, Володимирець Вероніка, Рижий Даніель.

Для учнів першого класу це особливе свято, бо лише місяць тому вони прийшли в  школу  мистецтв такі несміливі та  вже з цікавістю ознайомилися  з музичним мистецтвом, інструментами, викладачами .

 Організували свято викладачі вокально-теоретичного відділу Москалюк Оксана В'ячеславівна та Бобрук Мар'яна Анатоліївна, звукооператор- Москалюк Владислав.

Надіємося, що роки навчання в школі  промайнуть  змістовно та весело. Кожен  зможе розвинути свої мистецькі таланти, проявити свої здібності. Отже, в добру путь наші юні музиканти !!!