ДУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 1 ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

інформує:

 

04.10.2021 у актовому залі сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 1 Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області, із дотриманням карантинних норм і обмежень, головним юристом відділу «Млинівського бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання БВПД Романом Баласом  спільно з співробітниками філії Володимиром Федінчиком та Валентином Цимбалюком та за участю волонтера пробації Пекарського Ярослава проведено ознайомлення засуджених до покарання не пов’язаного з позбавленням волі з роботою бюро правової допомоги, можливості отримання юридичних консультацій безкоштовно, а також знайомство суб’єктів пробації з волонтером пробації.

Роман Балас розповів про роботу бюро правової допомоги, надав ознайомчі буклети засудженим та запропонував надати кожному бажаючому особисту правову консультацію.

В свою чергу начальник сектору пробації представив засудженим волонтера пробації, ознайомив суб’єктів пробації з функціями і повноваженнями волонтера. Ярослав Пекарський коротко розповів про себе а також повідомив що окрім сприяння в роботі пробації він очолює громадське формування «Захист» функція якого, зокрема, полягає в допомозі правоохоронним органам в досягненні мети безпечного суспільства.

Також додатково Роман Балас  ознайомив всіх присутніх з системою безоплатної вторинної правової допомоги та всім бажаючим суб’єктам пробації надав безоплатну правову допомогу особисто. Для отримання такої Роману Баласу надано службовий кабінет пробації.

Примітно також те, що окрім суб’єктів, що були присутні на заході зверталися і інші суб’єкти пробації які згідно своїх обов’язків встановлених судом з’являлися для реєстрації.

 

 

Начальник Дубенського РС № 1

філії ДУ «Центр пробіції»

у Рівненській області

капітан внутрішньої служби                                      Володимир ФЕДІНЧИК

 

08.10.2021