Фото без опису

Шановні працівники юридичної сфери. Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

День юриста – професійне свято всіх служителів Закону, незалежно від того, в якій сфері вони працюють. День юриста – це свято тих, хто кожного дня своїм словом і ділом утверджує недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу.

Професія юриста – почесна і відповідальна, адже на Ваших плечах лежить обов’язок відстоювати інтереси громадян. Саме від вас, шановні правники, залежить чітке і бездоганне виконання законів, захист інтересів держави, бізнесу, прав і свобод людини, підвищення правової культури громадян, закріплення в суспільній свідомості почуття поваги до закону.

З нагоди професійного свята бажаємо Вам творчої наснаги, успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Міцного здоров’я, благополуччя, щастя та життєвих гараздів!

 

З повагою,

селищний голова                                                                    Сергій РАДЧЕНКО