Фото без опису

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день літніх людей. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Сьогодні селищний голова Сергій Радченко привітав мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради. Своє вітальне слово селищний голова розпочав словами Івана Франка – «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим. І ніхто з нас не має права забувати, що поруч є люди, які потребують допомоги та підтримки. Сьогоднішній день – не нагадування про вік, а є символом єдності і спадкоємності поколінь і чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям за добросовісну працю, доброту та мудрість.»

До привітань долучилась директор КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради Іванна Павлюк - «У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаю всім міцного здоров’я, миру, радості, добра та благополуччя !».

Виступ колективу КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради викликала дуже теплі та приємні емоції, жителі мали можливість поринути у світ прекрасного, послухати пісні своєї юності, згадати пам'ятні моменти свого життя. Скільки було радощів та емоційних оплесків від номерів, від співу пісень.