Фото без опису

Щиро вітаю працівників галузі туризму, любителів подорожувати та всіх прихильників активного відпочинку з Днем туризму в Україні та Всесвітнім днем туризму!

 

Туризм  –  одна з найбільш потужних та динамічних галузей економіки, яка стимулює розвиток таких галузей, як транспорт, зв'язок, торгівля, будівництво, екологія, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання.

 

Всі умови для розвитку туризму має і наша громада з її вигідним географічним розташуванням, багатими історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами та щирими людьми.

 

Я впевнений, основні здобутки туристичної галузі Демидівщини ще попереду. Треба багато і наполегливо працювати, аби туризм у громаді впевненіше піднявся на ноги, набув більшого динамізму у своєму розвитку, став взаємовигідним і для туристів, і для туристичної індустрії. Наша громада варта того, щоб глибше відкрити не лише перед країною, а й перед світом свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій.

 

Щиро бажаю працівникам індустрії туризму міцного здоров’я, добра, щастя, вагомих здобутків, а туристам – завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу та успішного втілення в життя всіх планів і задумів!

 

З повагою,

селищний голова                                                                            Сергій РАДЧЕНКО