Фото без опису

Шановні позашкільники!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Днем позашкільника та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток  ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання! Щорічно на початку вересня розпочинається кропітка та надзвичайно цікава робота у ваших закладах. Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах. Гуртки допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську молодь. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!Пишаємось юними гуртківцями, їхньою творчістю, талантами, наполегливістю на своєму шляху до здійснення мрій, бо талановиті діти – результат роботи висококваліфікованих педагогів, які не просто вчать, а надихають своїх вихованців особистим прикладом.

Найціннішим досягненням педагогів-позашкільників є усміхнена та  щаслива дитина, яка реалізується через творчість і радує своїми успіхами.

Дорогі позашкільники, дай, Боже, вам людей на життєвому шляху хороших, очей допитливих, достойних умов праці, натхнення в роботі, здоров’я міцного, миру вашим родинам!

  Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, талановитих вихованців. Підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любов’ю та добра, натхненна думка й щирі почуття.  Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю та вміння творити добро.

 

Начальник відділу освіти 
та гуманітарної роботи
Демидівської селищної ради           Олена ГРИЦЮТА