Фото без опису

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД " УКРАЇНА - АФОН " 08 жовтня  о 16.00 год. Зустріч біля автовокзалу смт Демидівка.

З благословіння архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона і на запрошення настоятеля митрофорного протоієрея отця Василя Іваника і громади Св. Івана Богослова в селищі Демидівка, Фондом" УКРАЇНА - АФОН " будуть представлені Ікони Пресвятої Богородиці: Всецариця, Троєручниця, Скоропослушниця, Пояс Богородиці, Достойно Є, які були написані, освячені на Святій Горі Афон і подаровані народу України афонськими ченцями. Ці великі святині побували більш як у п’ятистах храмах і лікарнях України, у національних музеях, а також були представлені в національній бібліотеці імені Вернадського В.І.
Перед усіма іконами Бог зцілив богато людей від онкозахворювань, цукрового діабету, алкоголізму, наркоманії, хвороб рук, ніг, очей і суглобів. Допомагав жінкам отримати радість материнства, а також знайти достойного чоловіка. Біля цих ікон моляться за здоров’я, благополуччя та навчання дітей. Святині неодноразово перебували в зоні АТО, де рятували життя нашим воїнам Всі святині мають оригінальні документи походження (сертифікати, паспорти, свідоцтва).
Ікони Пресвятої Богородиці - Всецариця, Троеручния, Достойно Є, Іверська, Пояс Богородиці, Скоропослушниця Ігуменя Святої гори Афон.