Стартував набір у Школу фінансової грамотності та проєктного менеджменту

 

Не секрет, що ми живемо в епоху великих можливостей. Зараз такі рамки як вища освіта, місце проживання, вік, стать практично стираються завдяки доступу до інтернету. Та головною рушійною силою окрім бажання, є потреби, більшість яких можна задовільнити за допомогою грошей. Тому так важливо вміти правильно користуватися грошима. Адже це перший крок до фінансової незалежності та благополуччя.

Перший модуль проєкту в доступній формі познайомить молодь із фінансовими процесами. Постійна практика дозволить щоразу застосовувати здобуті знання та сформує стійкий фундамент для управління грошовими потоками. Програма навчання включає заняття з основ сімейної економіки, ведення бізнесу та діяльності фінансових інститутів. Також на учасників чекають цікаві екскурсії, зустрічі із представниками малого і середнього бізнесу, ігри та багато іншого.

Другий модуль присвячений проєктному менеджменту, під час занять учасники дізнаються про комплексний підхід до розробки концепції проєкту, проаналізують приклади успішних проєктів, навчаться аналізувати проблеми та розробляти "дерево проблем", та – найголовніше – підготують концепції проєктів для розвитку громади та позмагаються за фінансування на свою ідею!

Заняття будуть проводитись у вересні-жовтні 2021 року, в офлайн та онлайн форматі залежно від актуальних карантинних вимог.

Для подачі на Школу фінансової грамотності та проєктного менеджменту достатньо лише заповнити анкету за цим посиланням https://forms.gle/xuPWQn1XExijMtDE6

Заявки приймаються до 26.09 включно.

-----------------------------------

Проєкт «Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту» виконується громадською організацією «Сприяння розвитку села» за фінансової підтримки департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.