Фото без опису

Цими вихідними у с.Вишневе  відгуляли Свято села. 
Отож, 5 вересня Вишневе скликало до себе гостей: близьких і далеких, тих хто народився тут, виріс, тих хто в цьому селі живе й працює, і тих, кого доля, звивистими шляхами, завела далеко від рідного порогу, адже День села – це свято спільне для всіх, хто називає це село рідним домом.
Святковий день розпочався Божественною літургією біля фігури-каплички села, після літургії відбувся водосвятний молебень. Гостей, що поспішали відвідати захід, зустрічали аматорські колективи жителів села. Дзвінкий дитячий спів відразу налаштовуючи на урочистий лад.
Щоб свято стало незабутнім, багато праці і старань доклали до його організації жителі села. 
З привітаннями зі святом до жителів села  завітав Демидівський селищний голова Сергій Радченко, депутати селищної ради Олександр Вальчун та Людмила Салецька, поет та  житель села Віталій Тарасюк. 
Теплими словами привітали  присутніх гості свята, адже не секрет, що окраса будь-якого села, головне багатство та найбільша гордість – це його люди. І саме людям, простим, здавалося, звичайним, але водночас мудрим, сильним, добрим, працьовитим, цього дня була найбільша шана і приємні подарунки.
Після святкового концерту відбулась лотерея,  де розігрувались подарунки для жителів села та всі гості свята частувались смачним  козацьким кулешем. 
Дітлахи отримали море радощів від стрибання на батутах,  смачної солодкої  вати, розваг та конкурсів на свіжому повітрі. 
Після урочистостей та розваг, коли вечір сповивав село сірим серпанком, молодь жителі та гості зібралася на драйвову дискотеку. 
Такі заходи, як День села, об'єднують жителів і наповнюють серця гордістю за рідну землю і людей, які тут працюють.
Тож вражень та приємних емоцій вистачить ще на довго, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав на святкування.