Фото без опису

У одноразовій спеціальній декларації джерело доходу не зазначається 

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє. що в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації міститься така інформація:

- відомості про декларанта, достатні для його ідентифікації (це прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або у визначених Кодексом випадках – серія (за наявності) та номер паспорта громадянина України);

- відомості про об’єкти декларування, в обсязі, достатньому для ідентифікації кожного з них;

- самостійно визначена декларантом у національній валюті база для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

- ставка та сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування;

До одноразової (спеціальної) добровільної декларації декларант зобов’язаний додати копії документів, що підтверджують вартість об’єктів декларування.

В одноразовій (спеціальній) добровільній декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування.

Контролюючому органу забороняється вимагати додаткові документи, крім передбачених ПКУ.

Одноразова (спеціальної) добровільна декларація подається до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету у розділі «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація»

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»