Фото без опису

Сьогодні, 3 вересня 2021 року, під головуванням селищного голови Сергія Радченка відбулась 10 сесія Демидівської селищної ради, участь у якій взяли 20 селищних депутатів із 22 обраних.

Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Депутати розглянули 109 питань порядку денного, зокрема  рішення:

 - про введення гуртка англійської мови у закладах освіти Демидівської селищної ради Рівненської області

- про передачу опорному закладу Демидівському ліцею Демидівської селищної ради в оперативне управління та на баланс приміщення за адресую с. Глибока Долина вулиця Центральна, 39 для проведення освітнього процесу

- про затвердження проєкту фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Демидівська центральна районна лікарня» Демидівської селищної ради на 2022 рік.

- про внесення змін до Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Демидівської селищної  ради на 2021-2025 роки

- про внесення змін до бюджету Демидівської селищної територіальної громади на 2021 рік

- про прогноз бюджету Демидівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

У ході цієї сесії прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проєктів землеустрою тощо.

Загалом сесія селищної ради пройшла конструктивно, злагоджено та продуктивно.