Фото без опису

Відповідно до наказу відділу освіти та гуманітарної роботи від 27.09.202190 «Про підготовку закладів освіти Демидівської селищної ради  до нового  2021/2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року» 16-28 серпня 2021 року була здійснена  перевірка готовності  закладів освіти до нового навчального року.

Під час перевірки особлива увага комісії з питань підготовки була  зосереджена на ході проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконання заходів з протипожежної безпеки.

Значну роботу щодо оновлення приміщень, поповнення матеріально технічної бази, облаштуванню площадок для дітей  проведено  закладами дошкільної освіти.

Враховуючи освітню реформу, здійснювалась перевірка готовності   закладів освіти до роботи в умовах Нової української школи. Приємно відмітити, що з розумінням та творчістю підійшли вчителі, батьки учнів до осучаснення навчального приміщення. Коридори та рекреації  виглядають стильно та креативно, пристосовані для активного відпочинку учнів.

Придбані  дидактичні матеріали з кожної освітньої галузі, одномісні, модульні   парти і стільці, що дасть змогу здійснювати зміну локацій, фліпчарти, шкільні дошки. Відкриті шафи вмістять матеріали вчителя, предмети, обладнання, необхідні учням для роботи. Облаштовані місця для відпочинку ( килимки, пуфики, столики та стільчики, настольні ігри), класні бібліотечки. На черзі встановлення інтерактивного та комп’ютерного  обладнання.

Передбачено простір для розміщення зразків учнівської творчості, формування правил роботи в класі, тощо.

У всіх навчальних кабінетах проведені поточні ремонти.

Працівники закладів позашкільної освіти приклали чимало  зусиль для підготовки приміщень,  в яких дітям буде комфортно та зручно займатись творчістю та спортом, дослідженнями і просто цікаво проводити позаурочний час.

Працівникам закладів разом з батьками та спонсорами вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.