Фото без опису

До Дня  пам’яті захисників України який відзначається  29 серпня, в публічно-шкільній бібліотеці - філії с. Рудка проведено  інформаційну хвилинку "Вшануй хвилиною мовчання, Вкраїно, тих, що полягли".

Фото без описуФото без опису

З нагоди відзначення цього пам'ятного дня у публічно-шкільній бібліотеці-філії с. Хрінники оформлено тематичну виставку "Їх слава сяє над Україною"

Фото без описуФото без опису

У публічно - шкільній бібліотеці - філії с. Рогізне оформлено тематичну виставку "Поклонімось пам'яті героям". Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну і наше майбутнє.

Фото без опису

Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя за вільну та незалежну Україну. У с.Вовковиї вшанували  Хвилиною мовчання та квітами  пам'ять Дяченка  Володимира .

Фото без описуФото без опису

Наші захисники, які поклали своє життя за Україну - це не лише символ жертовності, героїзму та патріотизму, а й приклад та джерело натхнення для воїнів, які в теперішній час гідно захищають територіальну цілісність України. З метою відзначення цієї дати, в ПШБ - філії с. Острів було організовано тематичну викладку " Ти віддячиш їм, якщо житимеш гідно".

 

30 серпня у Демидівському ЗДО (ясла-садок) "Сонечко" були проведені заходи:

- заняття у старших групах "Честь і слава українським захисникам"

- тематична виставка "За тобою тужать журавлі"

- покладання квітів до меморіальної дошки пам'яті Романа Зубчука

- бесіди з дітьми, у ході яких читали та слухали вірші, слухали тематичні пісні, вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

День пам'яті Героїв, які загинули за волю України.... Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними...