Фото без опису

30 серпня відбудеться онлайн-тренінг у рамках проєкту «Civic tech – інструмент якісної взаємодії»

 

Проєкт «Civic tech – інструмент якісної взаємодії» реалізується в 30 громадах майже по всій території України з населенням до 50 тисяч осіб та сприяє навчанню представників громадянського суспільства та бізнесу використанню інструментів електронної демократії задля вирішення місцевих проблем та викликів пандемії. Демидівська територіальна громада є однією із тридцяти подібних громад країни, де впроваджуються інструменти Civic tech.

Запрошуємо жителів громади взяти участь у онлайн-тренінгу, під час якого можна отримати навички користування 4 інструментами Civic tech (Відкрите місто, Електронні консультації, Місцеві петиції, Громадський бюджет) і методиками передачі знань своєму оточенню.

Тренінг пройде 30 серпня з 12:00 до 13:00 на платформі Zoom. Для участі потрібно заповнити анкету. Всі зареєстровані учасники отримають посилання для підключення.

Що отримає наша громада?

⇒ У рамках проєкту буде розроблено та адвокатовано місцеві нормативні акти із впровадження інструментів civic tech (Відкрите місто, Електронні консультації, Місцеві петиції).

⇒ Можливість взяти участь у конференціях, поширювати  історії успіхів серед громад України.

⇒ Відібрані громади отримають брендовану продукцію і друковані матеріали, онлайн-навчання та менторський супровід для впровадження механізмів Civic tech.

⇒ Взаємодія з представниками громадськості та бізнесу.

 

Проєкт «Civic tech – інструмент якісної взаємодії» реалізується Асоціацією міст України та ГО «Стратегії розвитку громад» у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке  громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що  виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Національну платформу е-демократії E-DEM створено в межах швейцарсько-української Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа.