Фото без опису

18 серпня відбулось засідання організаційного комітету з визначення переможця конкурсу на розробку логотипу Демидівської селищної ради.

Нагадаємо, що прийом робіт тривав з 15 липня 2021 року до 16 серпня 2021 року. Однак, на жаль, при максимальному поширенні серед населення інформації про такий конкурс, участь взяло лише 11 осіб. В багатьох заявах було надано по декілька ескізних пропозицій логотипу. Загалом надійшло 34 ескізи.

Ескізні пропозиції учасників Конкурсу Комісія розглядала та оцінювала за наступними критеріями: змістовне, кольорове, естетичне сприйняття, яке відображає ідентичність Демидівської громади, оригінальність ідеї та зміст художнього рішення, простота форм і гармонія кольорів, можливість відтворення на сувенірній, друкованій та іншій рекламній продукції. Відтак шляхом голосування визначили переможцем конкурсу Анастасію Смагу. Нагородження відбудеться 24 серпня.

Фото без опису

Окрім цього, члени Комісії відзначили також цікаві ескізні пропозиції Ольги Безецної та Яни Ванджули. 

Фото без опису     Фото без опису

 

Обраний ескіз логотипу, відповідно до рішення виконавчого комітету селищної ради від 05.07.2021р. №332, переходять у власність організатора конкурсу, який залишає за собою право на його доопрацювання та внесення коректив.

Логотип використовуватиметься для позитивного іміджу громади в Україні та за кордоном, промоцію культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу громади та використовуватиметься в рекламних, промоційних та інших заходах.