Фото без описуСело моє, душі криниця»

08 серпня 2021 року  село Лисин відсвяткувало свою 509 річницю. Все розпочалося із богослужінням у храмі святого Іоанна Богослова, а далі на території  клубу с. Лисин відбувся святковий концерт для жителів села та гостей.

На святі були присутні почесні гості: заступник Демидівського селищного голови Анатолій Бондар, заступник начальника відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради Людмила Полотило та настоятель храму  села Лисин отець Юрій.

Жителів села та гостей зі святом привітав заступник Демидівського селищного голови Анатолій Бондар, який зазначив:

« Що сьогоднішнє свято, це свято для всіх тих, хто народився тут, виріс, одружився. Тут живуть дійсно трудолюбиві люди, які своєю працею облагороджують село, забезпечують добробут своїх сімей. І хочеться побажати вам, щоб тут народжувались дітки, виростали і залишались в селі, щоб комфортно почувалися люди похилого віку. Здоров‘я вам, щастя вам на цій землі, зі святом ще раз.» Також Анатолій Андрійович нагородив подарунками довгожительку села і найактивнішого жителя села.

Під час свята місцеві аматори і запрошенні колективи привітали поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувались Україні, рідному краю і батькам.

Також для жителів села було частування, яке організував фермер ФГ «Щедрі лани» Коротинський В.В. Спонсорську фінансову допомогу надав депутат Демидівської селищної ради  Пограничний Я.А. Директор дільниці №3 ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Гошко Р.О. надав продуктові пакети багатодітним мамам села і дитині з обмеженими можливостями.

Для дітей організовано розваги : батут і солодка вата.

Усіх переповняли позитивні емоції і радість, особливо дітей.