03 серпня 2021 року відбулося засідання спеціальної комісії Демидівської  селищної  ради на якій було розглянуто Заходи щодо наповнення бюджету Демидівської селищної ради у 2021 році в частині надходжень єдиного податку, податку на доходи  фізичних осіб та акцизного податку з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів.

У ході засідання проведено аналіз надходжень до бюджету акцизного податку з реалізації підакцизних товарів (алкоголь, тютюн) в розрізі платників та виявлено суб’єктів підприємницької діяльності, які сплачують податок незначними сумами. Заслухано інформацію щодо надходження акцизного податку з пального відповідно до обсягу реалізованого пального автозаправними станціями, розташованими на території громади.

Також на засіданні комісії розглянуто інформацію фіскальної служби, щодо переліку фізичних та юридичних осіб, що мають заборгованість перед селищними бюджетом та переліку підприємств і установ, зареєстрованих на території громади у І кварталі 2021 року які проводили нарахування заробітної плати менше встановленого розміру.

За результатами засідання комісії по кожному з піднятих питань прийнято відповідні рішення та визначено план наступних дій.