Сьогодні, 4 серпня 2021 року, під головуванням селищного голови Сергія Радченка відбулась 9 сесія Демидівської селищної ради, участь у якій взяли 18 селищних депутатів із 22 обраних.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі питання були попередньо ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Загалом схвалено 125 проєктів рішень. Внесено зміни до рішення Демидівської селищної ради від 24 грудня 2019 року №1316 «Про Програму соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2020-2022 роки»; до рішення Демидівської селищної ради від 10 грудня 2020 року №30 «Про організацію харчування у закладах освіти Демидівської селищної ради»; до Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам'ятних дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Демидівської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2021 рік, а також внесено зміни до бюджету Демидівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Було прийнято рішення   перейменувати в селі Дубляни Дубенського району Рівненської області вулицю Ярослава Галана на вулицю Джерельна.

Враховуючи освітні потреби дітей депутати прийняли рішення про призупинення діяльності Товпижинської філії І ступеня опорного закладу Хрінницький ліцей Демидівської селищної ради Рівненської області та діяльності Вичавської філії І ступеня опорного закладу Хрінницький ліцей Демидівської селищної ради Рівненської області.

Також, під час засідання були прийняті рішення: про програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021-2023 роки; про реалізацію Національного плану  дій з виконання резолюції Ради Безпеки  ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року в Демидівській селищній раді; про місцеву соціальну програму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року; про затвердження цільової Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху Демидівської селищної ради на період до 2023 роки; про включення в Перелік Першого типу об’єктів  комунальної власності територіальної громади  в особі  Демидівської селищної ради Рівненської області які підлягають передачі в оренду на  аукціоні.

У ході цієї сесії прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проєктів землеустрою тощо.

Загалом, засідання дев’ятої сесії восьмого скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано.