Фото без опису

До бюджетів усіх рівнів від платників Дубенщини у першому півріччі 2021 року надійшло 777,9 млн.грн. податків

 

Протягом січня - червня 2021 року до бюджетів усіх рівнів Дубенщини платниками податків області сплачено 777,9 млн. гривень. Як зазначила начальник Дубенського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області Ніна Бакулевич, вказана сума перевищила надходження за відповідний період 2020 року на 330,1 млн грн.  

До державного бюджету зібрано платежів в сумі 403,5 млн грн, в тому числі до загального фонду державного бюджету збір склав 405,9 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року приріст надходжень до загального фонду державного бюджету складає 221 млн грн

В розрізі основних бюджетоформуючих податків загального фонду державного бюджету надходження склали по: податку на доходи фізичних осіб – 87,1 млн грн, податку на прибуток – 43,3 млн грн; ПДВ – 236,4 млн грн; рентній платі за спеціальне використання лісових ресурсів1,6 млн грн; екологічному податку – 745,6 тис. грн; частина чистого прибутку– 5,9 млн гривень.

За 1 півріччя 2021 року до місцевих бюджетів Дубенського району сплачено 371,3 мільйона гривень, У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 109 мільйонів гривень або на 41,6 відсотки .

Податківець зауважила, що результати роботи податкової служби безпосередньо залежать від сумлінності платників податків та відповідального виконання ними своїх конституційних обов’язків, що в свою чергу впливає як на розвиток територіальної громади, так і розвиток країни в цілому.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»